Op zoek naar een leuke job in een gezellig team?

Betaalde (bij)banen en betaald vrijwilligerswerk

WIJ ZOEKEN NOG DIVERSE MENSEN VOOR OPENSTAANDE FUNCTIES EN BETAALD VRIJWILLIGERSWERK IN ONS GEZELLIGE TEAM.

INTERESSE?

steward openbare ruimte

Steward Openbare Ruimte

Snel reageren op enerzijds ongewenst gedrag en anderzijds bij calamiteiten of ongevallen.

ATC verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Werken in ons gezellige team van Evenementen Verkeersregelaars bij Stichting All Traffic Care in Noordwijk.

Open sollicitatie!

Mocht er op dit moment geen passende functie voor je bij staan, maar wil je toch graag bij ons aan de slag?
Vul dan het formulier in en geef je wensen aan. Wie weet komt er snel een functie vrij!

Parkeerbeheerder

Werken op een groot parkeerterrein en hier alle voorkomende werkzaamheden verrichten.

Medewerker facilitaire dienst

Zorgdragen voor de afzettingen, verkeersborden en andere materialen bij een evenement of calamiteit.

coordinator

Coördinator

Als coördinator begeleid je het hele werkproces van A tot Z en ben je de contactpersoon voor onze collega’s in de buitendienst.

centralist

Centralist

Je bent de collega die onze (evenementen) verkeersregelaars, coördinator en bikers ondersteunt tijdens een evenement.

Voetbal steward

Aanspreekpunt voor de bezoekers van voetbalwedstrijden en zorgen voor een veilig verloop.