Vacature Voetbal steward

Door de brede ervaring en bewezen vakmanschap is stichting ATC ook in te zetten bij sportevenementen.

Wat houdt de functie in?

Het uitbreiden van de voetbalcompetitie heeft een toename veroorzaakt van het aantal zogenaamde risicowedstrijden. Hierdoor wordt de beveiliging van dit soort evenementen belangrijker. Vanuit deze probleemstelling wordt de taak van de voetbalsteward steeds belangrijker.

Voetbalstewards zijn een verlengstuk van een (betaald)voetbalorganisatie. Door juist en adequate manier optreden van voetbalstewards kunnen veel problemen worden voorkomen. Opstootjes en ongeregeldheden kunnen in de kiem gesmoord worden. Bij ongeregeldheden staat de voetbalsteward in de eerste lijn zodat hij direct handelend kan op treden.

Stichting ATC biedt hiervoor de juiste mensen.

We hebben veel te bieden

Bij Stichting ATC ontvang je veel waardering en gezelligheid. Het meest waardevol zijn je collega’s. Wij bieden je flexibiliteit in uren, zorgen voor mooie uniforms. Natuurlijk krijg je van ons een opleiding om te zorgen dat je goed voorbereid begint.

Direct solliciteren?

Graag wil ik mij opgeven voor / informatie over de functie van:

Geslacht: (verplicht) manvrouw

Stichting ATC: Leefbaar en Veilig!

Vul je gegevens hierboven in als je direct wilt solliciteren op de vacature.
    Meer informatie over de vacature? Bel of mail ATC via nummer 085 – 8771364.

Deze vacature is per direct vervulbaar als betaalde (bij)baan of als vrijwilliger met vergoeding.

Bent u op zoek naar een voetbal steward?

Inventariseer eens vrijblijvend hoe wij u in de toekomst kunnen ondersteunen en maak een (vrijblijvende) afspraak via info@stichtingatc.nl of via het contactformulier op onze website.