Vacature Voetbal steward

Welkom in het ATC TEAM.

Je komt te werken in ons gezellige team van stewards bij Stichting All Traffic Care (ATC) in Noordwijk. Je werkt bij verschillende voetbal evenementen door heel de Bollenstreek.

Kun jij goed overzicht houden en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij gastvrij en hou jij je hoofd koel in moeilijke situaties? Ben jij een echte aanpakker en ben je servicegericht?

Als voetbal steward ben jij het aanspreekpunt voor de bezoekers van voetbalwedstrijden en zorg jij voor een veilig verloop. Je bent vriendelijk en servicegericht en zorgt ervoor dat iedere bezoeker zich veilig en welkom voelt. Het is belangrijk dat je sterk in je schoenen staat en mensen durft aan te spreken op het breken van de huisregels.

Als steward sta je altijd in contact met je collega’s en je kunt dan ook snel reageren op enerzijds ongewenst gedrag en anderzijds bij calamiteiten of ongevallen.

Wat breng je mee?

We zijn een groeiende en professionele organisatie en vragen het volgende van je:

• Je bent fysiek in goede gezondheid
  • Je bent in het bezit van een diploma EHBO, Reanimatie en/of AED of je bent bereid deze te behalen.
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent zelfstandig en alert, wanneer je iets signaleert zal je hier in eerste instantie zelf op afgaan
  • Je bent te allen tijde vriendelijk en beleefd
  • Je bent stressbestendig en flexibel in jouw denken en handelen

Direct solliciteren?

Graag wil ik mij opgeven voor / informatie over de functie van:

Geslacht: (verplicht) manvrouw

We hebben veel te bieden

Bij Stichting ATC ontvang je naast je vrijwilligersvergoeding heel veel waardering en gezelligheid. Het meest waardevol zijn je collega’s. Wij bieden je flexibiliteit in uren en zorgen voor mooie uniforms. Natuurlijk krijg je van ons een opleiding om te zorgen dat je goed voorbereid begint.

Zorg jij voor een veilige en leefbare Bollenstreek?

Vul je gegevens hiernaast in als je direct wilt solliciteren op de vacature. Meer informatie over de vacature? Bel of mail ATC via nummer 085 – 8771364 of kom langs bij ons op Prins Bernardstraat 56 in Noordwijk.

Deze vacature is per direct vervulbaar als betaalde (bij)baan of als betaald vrijwilligerswerk.