Steward Openbare Ruimte

Welkom in het ATC TEAM.

Je komt te werken in ons gezellige team van stewards bij Stichting All Traffic Care (ATC) in Noordwijk. Je werkt bij verschillende evenementen door heel de Bollenstreek. Van braderie tot bloemencorso.

Je wijst bewoners en bezoekers op ongewenst gedrag: van dreigend foutparkeren van auto of fiets, rommel op straat achterlaten, honden los laten lopen, paarden op het strand als dat niet mag, veel reclamemateriaal in een winkelstraat of toezicht houden gewoon opvallend en preventief.

Als steward sta je altijd in contact met onze coördinator of meldkamer en je kunt dan ook snel reageren op enerzijds ongewenst gedrag en anderzijds bij calamiteiten of ongevallen.

Wat breng je mee?

We zijn een groeiende en professionele organisatie en vragen het volgende van je:

• Je bent fysiek in uitstekende gezondheid, in deze functie loop lopen en/of fiets je veel.
  • Je bent in het bezit van een diploma EHBO, Reanimatie en/of AED of je bent bereid deze te behalen.
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent zelfstandig en alert, wanneer je iets signaleert zal je hier in eerste instantie zelf op afgaan
  • Je bent te allen tijde vriendelijk en beleefd
  • Je bent stressbestendig en flexibel in jouw denken en handelen
  • De werkzaamheden kunnen ook op onze speciale mountainbikes uitgevoerd worden. In dat geval moet je ook voldoen aan de eisen van onze bikers – waarvoor je een bikerstraining volgt.
  • Je spreekt goed en verstaanbaar Nederlands (je moet ook goed verstaanbaar zijn via de portofoon)
  • Het spreken van Duits en Engels is een pré (ivm de vele toeristen die naar de regio komen, je kunt hen dan van informatie voorzien)

Direct solliciteren?

Graag wil ik mij opgeven voor / informatie over de functie van:

Geslacht: (verplicht) manvrouw

We hebben veel te bieden

Bij Stichting ATC ontvang je naast je salaris heel veel waardering en gezelligheid. Het meest waardevol zijn je collega’s. Wij bieden je flexibiliteit in uren, zorgen voor mooie uniforms en tijdens de werk beschik je over een portofoon en/of mountainbike. Natuurlijk krijg je van ons een opleiding, inclusief bikertraining, om te zorgen dat je goed voorbereid begint.

Zorg jij voor een veilige en leefbare Bollenstreek?

Vul je gegevens hiernaast in als je direct wilt solliciteren op de vacature. Meer informatie over de vacature? Bel of mail ATC via nummer 085 – 8771364 of kom langs bij ons op Prins Bernardstraat 56 in Noordwijk.

Deze vacature is per direct vervulbaar als betaalde (bij)baan.