Vacature
Steward Openbare Ruimte

Welkom in het ATC TEAM.

Ben jij gastvrij, communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen en zou jij je graag willen inzetten voor een betere leefbaarheid in je eigen omgeving? Lees dan snel verder!

 

ATC  is op zoek naar Stewards  voor de vrijdag , zaterdag en zondag. Jij kent de omgeving en maakt van nature graag een praatje met mensen. Je staat altijd klaar om te helpen waar nodig en vragen te beantwoorden. Bovendien blijf jij kalm onder alle omstandigheden. Als Steward is je functie veelzijdig, je bent namelijk het eerste aanspreekpunt, je bent gastheer/gastvrouw en staat iedereen vriendelijk te woord, je hebt een signalerende functie en bij escalaties schakel je BOA’s of politie in. Mede door jouw inzet blijft je werkgebied een fijne en veilige plek voor iedereen!

Wat ga je doen?

Je gaat toezicht houden in diverse winkelcentra, stranden, voetbal stadions en stations hier hoort ook een stukje crowd management bij. Dit betekent dat je de loopgebieden beheersbaar houdt, doseert en afsluit van gebieden voor de politie.

Functie-eisen

 • Jij bent gastvrij, sociaal, enthousiast en behulpzaam!
 • Je spreekt bij voorkeur meerdere talen, vloeiend Nederlands en Engels spreken is vereist
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met crowd management
 • Ongewenste situaties die zich voordoen los je verbaal op, je mag absoluut niet fysiek ingrijpen.
 • Je bent flexibel inzetbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag binnen de verschillende gebieden voor 16-24u per week, waarbij de werktijden liggen tussen 5 u ochtend en 2u ’s nachts
 • Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen
 • Je bent flexibel ingesteld (geen 9-5 mentaliteit)!

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris van € 11,13 bruto per uur, waarbij je in de nacht van vrijdag op zaterdag 140% toeslag ontvangt en zaterdag op zondag 165%.
 • Een parttime functie van gemiddeld 16-24u per week (soms meer, soms minder)
 • Reiskostenvergoeding

Direct solliciteren?

  Graag wil ik mij opgeven voor / informatie over de functie van:

  Geslacht: (verplicht) manvrouw

  We hebben veel te bieden

  Bij Stichting ATC ontvang je naast je salaris heel veel waardering en gezelligheid. Het meest waardevol zijn je collega’s. Wij bieden je flexibiliteit in uren, zorgen voor mooie uniforms en tijdens de werk beschik je over een portofoon en/of mountainbike. Natuurlijk krijg je van ons een opleiding, inclusief bikertraining, om te zorgen dat je goed voorbereid begint.

  Zorg jij voor een veilige en leefbare Bollenstreek?

  Vul je gegevens hiernaast in als je direct wilt solliciteren op de vacature. Meer informatie over de vacature?
  Bel of mail ATC via nummer 085 – 8771364.

  Deze vacature is per direct vervulbaar als betaalde (bij)baan.

  Terug naar vorige pagina