Vacature Centralist

Welkom in het ATC TEAM.

Je komt te werken in ons gezellige team van Stichting All Traffic Care (ATC) in Noordwijk. Je werkt tijdens verschillende evenementen in heel de Bollenstreek. Van braderie tot bloemencorso.

Je bent de collega die onze (evenementen)verkeersregelaars, coördinator en bikers ondersteunt tijdens een evenement. Je werkt vanuit het verbindingsvoertuig en staat per mobilofoon en/of portofoon continue in contact met de coördinator, bikers en de (evenementen)verkeersregelaars.

Bovendien kun je via ons trackingsysteem op de schermen precies zien waar je collega’s zich bevinden. Als centralist hou je overzicht, stuur je aan waar nodig en je bent te allen tijde bereikbaar tijdens je dienst.

Ook staat je als centralist in verbinding met de hulpdiensten, wanneer nodig kan je deze direct oproepen en alvast alle informatie geven die je nodig hebt. Als centralist zorg je er vervolgens voor dat de coördinator en de (evenementen)verkeersregelaars de weg vrij maken voor de hulpdiensten.

Wat breng je mee?

We zijn een groeiende en professionele organisatie en vragen het volgende van je:

• Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als centralist
  • Je bent in het bezit van een certificaat voor evenementenverkeersregelaar of je bent bereid deze te behalen
  • Je kunt proces en protocol gericht denken en doortastend handelen
  • Je kunt overzicht bewaren in een grote groep en je bent alert in het signaleren van calamiteiten
  • Je kunt adequaat handelen bij calamiteiten
  • Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig
  • Je hebt goede sociale vaardigheden (je bent doortastend en duidelijk maar je blijft hierbij altijd vriendelijk en beleefd)
  • Je kunt goed samenwerken, je werkt samen met bikers, (evenementen)verkeersregelaars en een coördinator en hebt soms contact met hulpdiensten
  • Je bent fysiek in uitstekende gezondheid
  • Je spreekt goed en verstaanbaar Nederlands, dit is vooral belangrijk voor de communicatie met je collega’s over de portofoon en de communicatie met de hulpdiensten
  • Het spreken van Duits en Engels is een pré (ivm de vele toeristen die naar evenementen komen)
  • Het hebben van aantoonbare (werk)ervaring in de beveiliging/politie/brandweer/ziekenhuis/reddingsbrigade/EHBO dienst/etc. is een pré

Direct solliciteren?

Graag wil ik mij opgeven voor / informatie over de functie van:

Geslacht: (verplicht) manvrouw

We hebben veel te bieden

Bij Stichting ATC ontvang je naast je vrijwilligersvergoeding heel veel waardering en gezelligheid. Het meest waardevol zijn je collega’s. Wij bieden je flexibiliteit in uren, zorgen voor mooie uniforms. Natuurlijk krijg je van ons een opleiding om te zorgen dat je goed voorbereid begint.

Zorg jij voor een veilige en leefbare Bollenstreek?

Vul je gegevens hiernaast in als je direct wilt solliciteren op de vacature. Meer informatie over de vacature? Bel of mail ATC via nummer 085 – 8771364 of kom langs bij ons op Prins Bernardstraat 56 in Noordwijk.

Deze vacature is per direct vervulbaar als betaalde (bij)baan.